Höga Kusten 3-6/6 + 8-11/8

Vill du uppleva en storslagen natur, ett världsarv och omtalade platser Nordingrå, kanske Ulvön, Skuleberget, Skuleskogens nationalpark, och mer?
Vill du uppleva berg, hav och skog tillsammans med fina deltagare och mycket skratt?


Vi bor enkelt men bra i stugor på Mjällom mitt i Nordingrå Naturreservat men nära till havet, fina vikar men också skog och berg på gångavstånd.


Vi kommer att paddla kajak vid några tillfälle eller en tur på SUP brädan om du vill, vi vandrar, lagar mat ute och kanske får vi till ett Yoga pass ute också! Program spikas relativt sent o tar hänsyn till gruppen, vädret och vilka möjligheter som finns just då men HÖGA KUSTEN är en upplevelse och ger dig en härlig långhelg – det kan jag lova!

Preliminärt program:

8/8 så möter jag upp er alla oavsett hur ni tar er till Mjällom eller dess närhet för transfer som jag löser. Vi startar med välkomstmöten en god middag tillsammans och planerar helgen. Så det är bra om du kan vara på plats till runt kl 14.

9/8 Skuleberget , den kanske mest kända o besökta platsen på Höga Kusten men det finns så mycket mer…

10/8 så vandrar vi i Skuleskogens Nationalpark, i skog, intill hav, på öar och på berg….Slåttdalsskrevan är med liksom Tärnettvattnen…och mer…

11/8 Är planen att vi ger oss ut till Balesuddens Naturreservat och vackra område av skog och en magisk tjärn. Därifrån kan vi också ta en tur med Kajak om vädret är ok. Naturen är riktigt fin och inbjudande där med en vacker strand.

11/8

Du kan ta bilen , flyget eller varför inte tåget till Härnösand (eller Ö vik) så ordnar jag transfer sista biten om det kan samordnas lite.

BOKNING, PRISER OCH MER INFO:

Basen i detta paket är 3 nätter inkl boende i stuga vid havet och ett program som ger dig bra utmaningar men kul och tryggt kostar från 4150 kr.
En middag ingår som vi tillagar ute inkl ett glas med något gott ingår också.

Tillgång på kajaker och SUP brädor som jag tar med tar vi oss ut med efter lust och möjlighet helt enkelt.

För att ta oss runt på Höga Kusten så samåker vi och delar på den ev bilkostnad. Jag har 2-3 platser i min bil och det är ofta minst 3-4 bilar till på plats. Så vi delar o löser detta på ett fint sätt som alltid.

Se 4 alternativ på boende:

1. Delat boende i stuga med 2 rum a´ 2 bäddar utan wc/dusch (finns intill): 4550 kr


2. Delat boende i stuga med 1 rum och 2 bäddar med WC (ej dusch): 4995kr

3. Eget tält men i övrigt aktiviteter etc: 4150kr.

Stugor är av enkel karaktär men har kokplatta eller trinett och det finns ett nyrenoverat servicehus med kök, matrum, TV-rum, WC, dusch, tvättmaskin & torktumlare samt wifi.


Välkommen att boka genom en bokningsavgift om 1500 kr via
Swish 123 263 63 97 eller BG 686 9077 Tack.

OBS att sista bokningsdagen är den 10/5 2022

Och ange vilken resa det avser samt typ av rum som det avser. Resterande summa senast 15/2022.

Bokning är bindande men du kan byta bort din plats eller ha 50% tillgodo för annat äventyr under 2022 OM du måste boka av.

Minsta antal deltagare är 12.
—————————————

Boendet i Mjällom.


Arrangör är Ute med Niclas/Niclas Tengwall AB, ansluten till Visita samt försäkrad i IF.
.https://www.facebook.com/utemedniclas
hittar du mycket info och kul evenemang men också på hemsidan www.utemedniclas.se