LÅNGFREDAG 15/4

Jubileumsveckan fortsätter!

Och ja du läser rätt. En specialare för dig som vill testa ngt nytt. Och för bara 195kr/pass och du väljer vad och när!
Alla tider för avslut är cirkatider och kan justeras lite efter gruppen. Men start tiderna gäller. Kom gärna 5-10 min innan start.

1. 7-9
Hikefulness där vi sakta tempo men till stor del går utanför lederna och uppskattar skogen & bergen. VI tar flera kortare stopp för “hinna med” och sedan ett lite längre för den fika du tar med. Kläder efter väder och vatten behövs.


2. 10-12
SlowHike runt Källtorpssjön i ett lagom tempo men paus för en fika på en klassisk men vacker led och en fantastisk utsikt över sjö, skog och stad. Delvis kuperad men kul och varierande.

3. 13-14.30
PowerHikeNu tar vi ett högt tempo men också delvis utanför lederna. Ganska kuperat och korta stopp för vatten men fika mm behövs inte. Ta lätt packning så du kan ha ett ok tempo och varm blir du snabbt!
Skor avgör du men se till att det är ok grepp, typ vandring/hike/trail.
————————-
Alla utgår från samma plats, stora info tavlan vid Hellasgården ( i Nackareservatet) mellan parkering och Restaurang.
Busshållplats finns inom cirka 100m.

————————
Välkommen att boka genom en inbetalning om 195 kr/passOch du kan välja mellan företags-Swish 123 263 63 97 eller BG 686 9077
Tack!
Ange Pass, 1,2 eller 3 eller om du väljer flera!
————————
Anmälan är bindande men om du får förhinder kan du byta bort den till ngn vän/partner/kollega eller annan trevlig person.
Minsta antal är 5 personer/pass.
—————————
Vid avbokning från mig återbetalas 100%
Jag arrangerar aktiviteter och äventyr med stor upplevelse och alltid tryggt och kul och sedan starten 2022 ger jag dig mitt engagemang i naturen!
https://www.facebook.com/utemedniclas/events/ eller www.utemedniclas.se
Arrangör är Ute med Niclas/Niclas Tengwall AB, ansluten till Visita samt försäkrad i IF.