Påskvandring i Skåne!

8-10/4 2023

www.utemedniclas.se och Ute med Niclas bjuder in till våren i Skåne. Påskafton till Annandag Påsk.

Det som så många har frågat efter är nu på gång.
Vi möts på påskafton runt lunch och sedan är det vandringar på flera olika platser, naturreservat och nationalpark, Skåneleden och varianter utanför lederna. Du kommer att uppleva mycket och det är en vandringshelg som är en bra start på våren men också en möjlighet att göra det hela roligare i en grupp.

Vad sägs om det vackra Mölle och Kullabergs naturreservat (se bild), Hovs Hallar och Bjärehalvön och 3 andra platser.

Vi samåker med bil till olika platser och exakt start/avslut kommer senare. Så även platsen för övernattning. Det ingår boende 2 nätter, 2 frukostar och 2 middagar. Så mer info under December.

Pris för denna fina påskhelg i det vackra Skåne inkl boende och mat, guidning mm är 3500kr i delat rum fram till 31/12, därefter 3900kr.

Du kan redan nu boka en plats genom en bokningsavgift om 750kr via Swish 123 263 63 97 eller BG 686 9077
Tack.
Resterande summa senast 28/2-23

Arrangör är Ute med Niclas/Niclas Tengwall AB, ansluten till Visita samt försäkrad i IF.
Och ta även en titt på din hemförsäkring inför denna resa , som alla andra iofs.
Och om du känner att du vill boka men har lite svårt med ekonomin just då , återkom till mig så hittar vi en lösning om att dela upp det hela. Viktigast är att DU kan åka med!

Men glöm inte att jag också har fina äventyr och stora upplevelser under 2023 i Åre. Bohuslän, på Höga Kusten, Abisko, på Kebnekaise och det vackra Lofoten!

Du hittar allt under Evenemang på den öppna sidan Ute med Niclas-äventyr för alla: https://www.facebook.com/utemedniclas
, niclas@utemedniclas.se och 0769 416040 går också bra.